Harkkotalo

Muuraamme jykevän kivitalon perustuksista viimeistelyyn Pirkanmaalla

Harkkotalot sekä niihin liittyvät muut muurauspalvelut saat Muurauskolmio Oy:ltä ammattitaidolla ja huolella tehtyinä. Harkkotalo, kuten mikä tahansa talo, on asiakkaalle iso sijoitus, joten siksi panostamme erityisesti suunnitteluvaiheeseen tehden tiiviistä yhteistyötä asiakkaan kanssa. Kun harkkotalo on suunniteltu huolellisesti viimeistä harkkoa myöten, lopputulos on asiakkaan toiveiden mukainen. Palvelemme sinua aina ilolla sekä asiantuntemuksella; asiakkaittemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Jos olet aikeissa rakennuttaa harkkotalon tai haluaisit tietää asiasta lisää, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää ja teemme sinulle tarvittaessa kilpailukykyisen tarjouksen harkkotalon toteuttamisesta.

Harkkotalo on vahva vaihtoehto asumiseen

Harkkorakentaminen on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, sillä harkot ovat rakennusominaisuuksiltaan erinomaisia. Harkkotalon rakentaminen on perusteltua, sillä harkoista tehdyt rakenteet ovat

  • lujia
  • säänkestäviä
  • kosteudenkestäviä
  • ilmatiiviitä
  • eristävät hyvin lämpöä ja ääntä

Harkkotalo onkin erinomainen vaihtoehto uutta taloa suunnitellessa. Jokainen Muurauskolmio Oy:n käsistä lähtevä harkkotalo ja siinä käytettävät muurausmetodit suunnitellaan vastaamaan asiakaskohteiden yksilöllisiä tarpeita. Kun harkkotalo on työn alla, sovelletaan siihen ainoastaan alan parhaita rakennusmateriaaleja sekä uusinta alan tietotaitoa, jonka avulla lopputulos säilyy hyväkuntoisena ja laadukkaana pitkään.

Toteutamme harkkotalot Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella

Kun tarvitset tukevat ja kestävät harkkotalot, pyydä avuksesi alan ammattilaista. Muuraamme niin kokonaiset harkkotalot kuin esimerkiksi vain talon perustuksetkin Tampereella ja koko muun Pirkanmaan seudulla. Kysy lisää − meiltä saat varmasti hyvän tarjouksen!

Harkkotalo